Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Aktuality

Kategórie
Archív

SEMIFINÁLE GLOBAL CHEFS CHALLENGE 2015

V dňoch 1. – 4. 10. 2015 sa v hlavnom meste Českej republiky – Prahe uskutoční SEMIFINÁLE SVETOVEJ SÚŤAŽE „GLOBAL CHEFS CHALLENGE 2015. Semifinále sa bude konať na Veľtrhu FOR GASTRO & HOTEL 2015, PVA EXPO Praha, Letňany. Viac info: https://www.worldchefs.org/en/node/32882/

Čítať ďalej →

GASTRO HRADEC – Vitana CUP 2015

Asociácia kuchárov a cukrárov Českej republiky, pobočka Východné Čechy 9. apríla 2015 v Hradci Králové usporiadava jubilejný XX. ročník jednej z najväčších gastronomických udalosti, národnú súťaž s medzinárodnou účasťou – GASTRO HRADEC – Vitana CUP 2015. Túto gatronomickú ktivitu dávame do pozornosti členom SZKC i našim priaznivcom a priateľom.

Čítať ďalej →

Kurz Čokoláda s Jožkou Zaukolcovou

KLUB CUKRÁROV ORGANIZUJE ODBORNÉ ŠKOLENIE POD NÁZVOM Čokoláda Odborné školenie je zamerané na spracovanie belgickej čokolády značky „Callebaut“ Odborný garant: Mgr. Jozefína Zaukolcová – predseda klubu cukrárov SZKC, Majster odbornej výchovy Kurz Čokoláda: 18. apríl 2015 (sobota) http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/kurz-cokolada-s-jozkou-zaukolcovou/ Kurz Čokoláda – pokročilí: 25. apríl 2015 (sobota) http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/kurz-cokolada-pokrocili-s-jozkou-zaukolcovou/ Miesto konania: Stredná

Čítať ďalej →

Valné zhromaždenie Bratislavského klubu

Všetkým členom Bratislavského klubu kuchárov a cukrárov oznamujeme, že v piatok 6. marca 2015 o 16,00 hod.v Bowlingovom národnom centre, Turbínova ul. 1, Bratislava sa bude konať valné zhromaždenie BRATISLAVSKÉHO KLUBU SZKC s nasledovným programom: 1. Privítanie účastníkov 2. Krátka informácia o činnosti SZKC a najbližších akciách a aktivitách SZKC

Čítať ďalej →

ČOKOLÁDA II. odborný kurz pre pokročilých

Odborný kurz sa konal 14.2.2015 v priestoroch strednej odbornej školy obchodu a služieb v Púchove. Organizátorom bol Klub cukrárov SZKC v spolupráci firiem Zeus s.r.o. Bratislava, ktorí sú výhradnými zástupcami belgickej čokolády Callebaut a firmy F-fornax Dubnica nad Váhom internetový obchod s pomôckami a surovinami pre cukrárov. Obsahom kurzu bolo

Čítať ďalej →

Ponuka práce – Hotel SITNO ****

Hotel SITNO prijme do svojho tímu talentovaných a kreatívnych kolegov, ktorí sa snažia urobiť pre svojich hostí niečo naviac už len svojim ústretovým a príjemným správaním. Aby sme si do kolektívu prilákali tých najlepších kolegov, ako odmenu ponúkame celý rad výhod ako napríklad pravidelné školenia, možnosť kvalifikačného rastu, bezplatné zamestnanecké

Čítať ďalej →

ČOKOLÁDA I. odborný kurz pre začiatočníkov

V Púchove sa konal odborný kurz ČOKOLÁDA I. určený pre začiatočníkov. Klub cukrárov SZKC organizoval v priestoroch Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Púchove odborný kurz pre začiatočníkov. Kurz sa konal 7. februára 2015 a bol veľmi úspešný. Témou bolo spracovanie belgickej čokolády značky CALLEBAUT. Každý absolvent mal možnosť

Čítať ďalej →

DANUBIUS GASTRO 2015 – Výsledky

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal v dňoch 29. 1. – 1.2.2015 už 16. ročník súťažnej výstavy “POÉZIA V GASTRONÓMII“ a 7. ročník súťaže „DANUBIUS CUP – varenie na živo“. Partnerom celej súťaže bola spoločnosť Incheba a.s. Bratislava. Partnermi súťaží boli spoločnosti ZEUS Bratislava s.r.o, ZEPTER International Live Longer Bratislava,

Čítať ďalej →

Banskobystrický GASTRO CUP 2015

Banskobystrický klub kuchárov a cukrárov SZKC vyhlasuje súťaž Banskobystrický GASTRO CUP 2015 a 1. ročník prezentačno-súťažnej výstavy kuchárov a cukrárov. [symple_box color=“yellow“ text_align=“left“ width=“100%“ float=“none“]Miesto konania: Hotel LUX Banská Bystrica Dátum konania: 28. marec 2015[/symple_box] Súťaž je určená pre jednotlivcov v odbore kuchár senior, kuchár junior, cukrár senior a cukrár

Čítať ďalej →
Žiadne aktuality