Tatranský kuchár 2016 – výsledky

Tatranský kuchár 2016 – výsledky

Tatranský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov usporiadal 19.05.2016 Jubilejný 25-ty ročník súťaže v živom varení spojenom s výstavou cukrárenských výrobkov a výrobkov studenej kuchyne pod názvom Tatranský kuchár 2016. Spoluorganizátorom súťaže boli Mesto Vysoké Tatry, Hotel Átrium Nový Smokovec, SOŠ Horný Smokovec 26, Vysoké Tatry, Lunys Poprad a spoločnosť METRO Súťaž bola vyhlásená v dvoch kategóriách: kuchár senior a kuchár junior. Súťažilo sa v disciplínach:…
čítaj ďalej →
Ponuka práce KUCHÁR

Ponuka práce KUCHÁR

AH GASTRO, s.r.o., Slovenská 57, 942 01 Šurany vám ponúka jedinečnú perspektívu na uplatnenie Vašej profesionality a odborných znalostí. Pracovná pozícia: KUCHÁR Do svojho tímu príjmeme kuchára s praxou. Ponúkame zamestnanie pre profesionálneho kuchára s veľkou kreativitou a chuťou do práce. Náplň práce: - spracovanie surovín na prípravu jedál - kalkulácia a návrhy pre väčšie organizované akcie, catteringy od 15 až…
čítaj ďalej →
Pozvánka na súťaž vo varení KÓREJSKÝCH JEDÁL – DOPLNENIE PODMIENOK

Pozvánka na súťaž vo varení KÓREJSKÝCH JEDÁL – DOPLNENIE PODMIENOK

Srdečne Vás pozývame na Súťaž vo varení kórejských jedál, ktorá sa uskutoční v utorok, dňa 31. mája 2016 o 15.30 hod. v Hotelovej akadémii Mikovíniho 1 v Bratislave. Prihlasiť sa môže každý občan SR, ktorí majú záujem o kórejskú kuchyňu. Termín prihlásenia: 20. mája 2016 Prihlášky posielajte na adresu: admin@rokembassy.sk alebo poštou na Veľvyslanectvo Kórejskej republiky, Dunajská 4, 811 08…
čítaj ďalej →
Michelinský šéfkuchár Angelo Troiani bol hosťom na I. METRO HORECA SYMPÓZIU

Michelinský šéfkuchár Angelo Troiani bol hosťom na I. METRO HORECA SYMPÓZIU

Pre všetkých tých, ktorí sa z akýchkoľvek dôvodov nemali možnosť zúčastniť na I. METRO HORECA sympóziu v apríli 2016, prinášame aspoň krátku informáciu, aj keď určite nenahradí a nevystihne „na živo“ prežitú atmosféru plnú osožných informácií, prezentácií ale aj veľmi decentného večerného programu , ktorým bolo sympózium ukončené. Celý program sympózia bol popretkávaný nenúteným a vtipným komentárom moderátorky Adelky Banášovej. Organizátori pri…
čítaj ďalej →
Pracovná ponuka pre kuchára – Hotel LOFT Bratislava

Pracovná ponuka pre kuchára – Hotel LOFT Bratislava

Ponúkame vám jedinečnú perspektívu na uplatnenie Vašej profesionality a odborných znalostí. Sme mladý a dynamický pracovný kolektív vedený skúseným šéfkuchárom. Naši ľudia tvoria neodmysliteľnú súčasť pre plynulé fungovanie hotela našej úrovne. Ponúkame zamestnanie pre profesionálneho kuchára s chuťou do práce. Miesto práce: Štefánikova ul. 2, Bratislava – Staré mesto Termín nástupu: dohodou Ponúkaný plat: dohodou Druh pracovného pomeru: plný úväzok, TPP na…
čítaj ďalej →
Košický kuchár 2016 výsledky

Košický kuchár 2016 výsledky

Košický klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov usporiadal 28.04.2016 tretí ročník súťaže v živom varení spojenom s výstavou cukrárenských výrobkov a výrobkov studenej kuchyne pod názvom Košický kuchár 2016. Spoluorganizátorom súťaže boli Vyšší územný celok Košice, Stredná odborná škola Jána Bocatia Košice a Košice hotel. Súťaž bola vyhlásená v troch kategóriach: kuchár senior, kuchár junior a kuchár senior školské jedálne a vývarovne. Súťažilo sa v disciplínach: Živé varenie, Torty…
čítaj ďalej →
Prakovský piroh 2016

Prakovský piroh 2016

Tatranský klub SZKC a obec Prakovce usporiadajú 1. ročník súťaže vo varení pirohov "PRAKOVSKÝ PIROH 2016". Súťaž sa bude konať 4.júna 2016 v obci Prakovce. Program a propozície súťaže sú uvedené v prílohe na stiahnutie: PRAKOVSKÝ PIROH 2016 - Propozície
čítaj ďalej →
15. Májová výstava studených mís a cukrárskych výrobkov Prešov

15. Májová výstava studených mís a cukrárskych výrobkov Prešov

Prešovský klub SZKC a Súkromná stredná odborná škola MLADOSŤ si vás dovoľuje pozvať na 15. Májovú výstavu studených mís a cukrárskych výrobkov v Prešove. Odovzdávanie a uloženie mís od 7:00 do 9:00. Výstava sa uskutoční v priestoroch Súkromnej strednej odbornej školy MLADOSŤ, Pod kalváriou 36, Prešov, v reštaurácií 4. mája 2016 v čase od 9:30 do 15:00. Prihláška na stiahnutie:…
čítaj ďalej →
Tatranský kuchár 2016

Tatranský kuchár 2016

Vážení priatelia, veľká gastronomická akcia 25. ročník TATRANSKÝ KUCHÁR 2016 sa blíži a už zostáva iba zopár miest pre súťaživých kuchárov a cukrárov na zmeranie si síl. Miesta na cukrárske produkty a studené misy sa takisto zapĺňajú. Vystavovatelia v gastronomickej oblasti si pripravujú produkty. Účastníci súťaže Masterchef Slovensko 2016 nám prídu ukázať svoju show vo varení, ktorá bude prebiehať súbežne…
čítaj ďalej →
Slovenčina Slovenčina English English