- 9. júna 2022
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
ZMENA – konferencia o trendoch v rastlinnej gastronómií / PLANT-POWERED PERSPECTIVES
Vážení priatelia, aktuálna situácia s pandémiou nám organizovanie konferencie vôbec neuľahčuje. Keďže bezpečnosť je pre…
-
POZVÁNKA na SYMPOZIUM CULINARY 2022
Prípravy na 8. ročník SYMPÓZIA CULINARY 2022 PRAHA sú v plnom prúde. Už po ôsmy krát…
-
TOP CUKRÁR 2014 – zmena termínu
Všetkým záujemcom o účasť na súťaži TOP CUKRÁR 2014 oznamujeme, že súťaž, pôvodne plánovaná akú…
-
V Bratislave sa konalo národné kolo Bocuse d’Or Slovakia 2021
Bocus d´Or je najprestížnejšia a najslávnejšia súťaž kuchárskeho umenia na svete. Je otvorená pre všetky krajiny…
-
Banskobystrický GASTRO CUP 2017
Banskobystrický klub SZKC vyhlásil 18. januára 2017 3. ročník súťaže Banskobystrický GASTRO CUP 2017 Miesto…
-
Vrámci Dňa remesiel v Trenčíne súťažili aj mladí cukrári
9. ročník EDUCATION - projektu na zlepšenie úrovne odborného vzdelávania na Slovensku a jeho propagáciu…
-
IV. Žilinská gastronomická jeseň 2015 – ZMENA TERMÍNU
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov a Žilinský klub SZKC oznamujú, že z technických dôvodov sa…
-
Spoločnosť Robot Coupe ponúka akciu pre odberateľov zo Slovenskej republiky
Krájač zeleniny model CL50 od spoločnosti Robot Coupe je najpredávanejším produktom vôbec. Z celej rady…
-
Pokojné sviatky
Lúčov slnka, pokoj, lásku a na čele žiadnu vrásku, sladké koláče, šunku údenú, do pohára…