
- 9. júna 2022
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Vyhlásenie súťaže GASTRO JUNIOR AWARD – memoriál Ondreja Antovszkého
Časopis GASTRO - revue gastronómie, obchodu a cestovného ruchu pod záštitou prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov…
-
Prezidenti európskych kuchárskych zväzov rokovali v britskom Stafforde
Po roku sa prezidenti kuchárskych a cukrárskych zväzov z celej Európy, združených v svetovej organizácií kuchárskych asociácii opäť…
-
Aktuálne opatrenie Úradu verejného zdravia
Úrad verejného zdravotníctva SR s účinnosťou od 10. júna 2020 vydal Opatrenie ÚVZ pri ohrození…
-
Tréning národného tímu kuchárov a cukrárov
V Košiciach sa stretnú najlepší kuchári krajiny! Vo štvrtok 28. mája sa v metropole východu stretnú členovia…
-
Týždeň talianskej kuchyne v Bratislave s michelinskými šéfkuchármi
Pri príležitosti VII. ročníka „ Týždňa talianskej kuchyne vo svete“ usporiadala veľvyslankyňa Talianska na Slovensku…
-
Majster palacinka 2017
Spojená škola v Ružomberku ako člen TK SZKC pod záštitou Tatranského Klubu SZKC Vysoké Tatry vyhlasuje:…
-
Odborný seminár: Nové trendy a výzvy v oblasti gastronómie
FAKULTA BIOTECHNOLÓGIE A POTRAVINÁRSTVA SLOVENSKEJ POĽNOHOSPODÁRSKEJ UNIVERZITY V NITRE, Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, Slovenská spoločnosť pre…
-
Tatranský kuchár 2017 – Výsledky
Tatranský klub Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov usporiadal 03.05.2017 už 26. ročník súťaže vo varení na…
-
Najkrajšia torta Slovenska 2017
Klub cukrárov SZKC pod záštitou Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Púchove vyhlasuje 8.…