Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Pozvánka na seminár – Ako (nielen) na tatarák, krvavé steaky a sushi po novom

Od 1. júna 2017 vstúpila do platnosti vyhláška 125/2017 o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania.

Pozývame Vás na seminár k tejto veľmi dôležitej téme.

Prezentované budú všetky zmeny vyhlášky. Teda nielen používanie tepelne nespracovaného resp. čiastočne tepelne spracovaného mäsa ale aj zmrazovanie, atď.

Jadro seminára však bude zamerané na prípravu a predaj tepelne nespracovaného, alebo čiastočne tepelne spracovaného mäsa a rýb.

Bude pripravená aj príručka pre zapracovanie do systémov HACCP. Súčasťou prednášky bude vysvetlenie ako ju zapracovať pre potreby HACCP v danej prevádzke.

Lektorka: Stanislava Stajancová- manažér HACCP

Prílohy na stiahnutie:
Pozvánka
Prihláška

Facebook
WhatsApp
Email
Print