Ponuka práce obchodného zástupcu pre Bidvest Slovakia s.r.o.

Ponuka práce obchodného zástupcu pre Bidvest Slovakia s.r.o.

Obchodný zástupca - Gastro Bidvest Slovakia s. r. o. Miesto práce: 
regióny SR Druh pracovného pomeru: 
živnosť Termín nástupu
: ihneď Ponúkaný plat (brutto): 
Dohodou Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - starostlivosť o zákazníkov vo zverenom regióne v segmente školského stravovania a HORECA
 - vyhľadávanie nových zákazníkov
 - tvorba objednávok 
- riešenie reklamácií 
- kontrola a starostlivosť o…
čítaj ďalej →
Pre veľký záujem opakujeme seminár FOOD DIZAJN s Braňom Križanom – Ukončenie prijímania prihlášok

Pre veľký záujem opakujeme seminár FOOD DIZAJN s Braňom Križanom – Ukončenie prijímania prihlášok

Pre veľký záujem o odborný seminár FOOD DIZAJN s Braňom Križanom a v snahe uspokojiť záujem aj všetkých tých, ktorým sme účasť na predchádzajúcom odbornom seminári museli z kapacitných priestorových možností museli odrieknuť, Vás pozývame na opakovanie uvedeného seminára. Stará múdrosť vraví, že jeme aj očami. Jedlo na hosťa zapôsobí vtedy, ak je nielen voňavé a chutné, ale na tanieri…
čítaj ďalej →
Pozvánka na exkluzívny workhop s hviezdou kulinárskeho sveta – berlínskym michelinovým kuchárom Timom RAUE

Pozvánka na exkluzívny workhop s hviezdou kulinárskeho sveta – berlínskym michelinovým kuchárom Timom RAUE

Ponúkame Vám nevšednú možnosť zúčastniť sa na interaktívnom workshope s TIMOM RAUE, majiteľom a šéfkuchárom rovnomennej berlinskej reštaurácie, držiteľom 2 michelinovských hviezd a ďalších významných ocenení. Je bezpochyby nevšedným zážitkom mať príležitosť vidieť, ochutnať a vyskúšať špecifické ingrediencie, ktoré Tim privezie na prípravu troch jedinečných pokrmov. Podrobnosti sú uvedené v prílohe na stiahnutie.
čítaj ďalej →
Poznáme víťazov 2. ročníka súťaže Banskobystrický  GASTRO CUP 2016

Poznáme víťazov 2. ročníka súťaže Banskobystrický GASTRO CUP 2016

Banskobystrický klub kuchárov a cukrárov SZKC v spolupráci Mestom Banská Bystrica a s Hotelom LUX*** Banská Bystrica, za účinnej pomoci partnerov, sponzorov a podporovateľov zorganizoval v dňoch 18. a 19. marca 2016 v priestoroch hotela LUX*** Banská Bystrica II. ročník gastronomickej súťaže GASTRO CUP Banská Bystrica 2016. Súťažilo sa v kategóriách kuchár junior a senior – varenie na živo, cukrár junior a senior. Opäť nás veľmi príjemne prekvapil nebývalo vysoký…
čítaj ďalej →
Najvyššie vyznamenanie v rezorte školstva za pedagogickú prácu

Najvyššie vyznamenanie v rezorte školstva za pedagogickú prácu

Pri príležitosti Dňa učiteľov už od roku 1999 udeľujú ministri školstva pedagógom, školským pracovníkom a pracovníkom v iných oblastiach spoločenského života Veľké i Malé medaily sv. Gorazda a ďakovné listy. Medaily sv. Gorazda dostávajú tí, ktorí vykonali záslužnú prácu pre školy a žiakov. Ide o najvyšší stupeň ocenenia v rezorte školstva. Udeľuje sa za mimoriadne úspechy v pedagogickej práci. Medzi ocenenými, ktorí si z rúk ministra školstva vedy, výskumu…
čítaj ďalej →
O prvý seminár FOOD DIZAJN s Braňom Križanom bol veľký záujem

O prvý seminár FOOD DIZAJN s Braňom Križanom bol veľký záujem

Centrála SZKC 16. marca 2016 zorganizovala odborný seminár „FOOD DIZAJN s Braňom Križanom“ ktorý sa konal v Bratislave. Zúčastnilo sa ho 26 osôb. Seminár pozostával z teoretickej a  praktickej časti – ukážok dizajnu: • predjedál, • hlavných jedál a  • reštauračného dezertu 
Prezident SZKC Braňo Križan ako lektor seminára účastníkom samozrejme prezradil aj rôzne gastronomické triky, poradil čo si pri dizajne najviac všímať, ako…
čítaj ďalej →
5. ročník Majstrovstiev SR v otváraní ustríc

5. ročník Majstrovstiev SR v otváraní ustríc

Generálny partner SZKC, spoločnosť METRO CASH & CARRY SR s. r. o. v rámci konania 1. METRO HORECA SYMPÓZIA hotelierov a reštauratérov organizuje 5. ročník Majstrovstiev Slovenskej republiky v otváraní ustríc ktoré sa bude konať: 7. apríla 2016, Hotel SITNO – Forest Resort, Vyhne Pozývame Vás na toto odborne veľmi zaujímavé podujatie. Rovnako zaujímavý je aj bonus, ktorý obdrží každý zo súťažiacich. Podrobne…
čítaj ďalej →
Seminár – Konfitované a sous vide produkty

Seminár – Konfitované a sous vide produkty

Bidvest Slovakia s.r.o a Prešovský klub kuchárov a cukrárov SZKC Vás pozývajú na seminár na tému KONFITOVANÉ a SOUS VIDE produkty, ktorý sa bude konať 7. apríla 2016 od 9,00 – 14,00 hod. v priestoroch SSOŠ Pod Kalváriou 36 Prešov. Seminár je určený pre šéfkuchárov hotelových a reštauračných zariadení, majstrov odbornej výchovy učiteľov odborných škôl. Jednodňový seminár bude zameraný na prípravu reštauračného konfitu a sous vide.…
čítaj ďalej →
Veľkonočný pozdrav

Veľkonočný pozdrav

Preveselé sviatky jari, slnko v každej jednej tvári. 
Bystré nohy, svižný korbáč, 
šunku, chlebík ba aj koláč.
 Trošku kriku, šťastia moc,
 skrátka krásnu Veľkú noc. Všetkým členom, partnerom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, priaznivcom gastronómie a všetkým návštevníkom našej web stránky prajeme príjemné prežitie veľkonočných sviatkov plných pohody a spokojnosti. Branislav Križan a 
Zuzana Dúžeková 
prezident SZKC | 

generálna tajomníčka…
čítaj ďalej →
Veľký úspech  členov Žilinského klubu SZKC v Írsku

Veľký úspech členov Žilinského klubu SZKC v Írsku

V prvej polovici februára 2016 sa v írskom Dubline konala súťaž Panel of Chefs Ireland. Túto súťaž, ktorá má mnohoročnú históriu organizoval partnerský Írsky zväz kuchárov a cukrárov a obhajovať farby Slovenska na nej sa vybrali členovia Žilinského klubu SZKC Roman Pekný, šéfkuchár Hotela VILA NEČAS **** v Žiline a Martin Hoferica, kuchár Hotela DIPLOMAT **** Rajecké Teplice. Súťaž prebiehala v štyroch kategóriách: • raňajkové menu…
čítaj ďalej →
Slovenčina Slovenčina English English