Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Aktuality

Kategórie
Archív

Ocenenie za celoživotné dielo

Prestížne ocenenie“ GURMAN AWARD GRAND PRIX 2014 – cena za celoživotné dielo“ si z rúk michelinovského kuchára Fernanda Perez Arellana z Malorky prevzal pán Ján Košťálik. Toto ocenenie za dlhoročné výnimočné zásluhy o rozvoj a reprezentáciu slovenskej gastronómie každoročne udeľuje gastronomický sprievodca „Gurmán na Slovensku“ na základe nominácie Slovenského zväzu

Čítať ďalej →

Poďakovanie

V dňoch 16. – 18.5.2014 sa konala výstava Torty a svet pečenia v Trenčíne na výstavisku Expo center. Výstava bola spojená so súťažou o najkrajšiu tortu v dvoch kategóriách, detská cukrárov. V stánku slovenského Zväzu kuchárov a cukrárov členovia klubu cukrárov a žiaci strednej odbornej školy obchodu a služieb Púchov

Čítať ďalej →

TORTY & svet pečenia 2014

Sladké pokušenie nájdete na výstave TORTY & svet pečenia v Trenčíne. Výstavisko EXPO CENTER a.s., Trenčín v spolupráci s internetovým portálom pre cukrárov www.tortysnov.sk pripravilo 2. ročník celoslovenskej cukrárskej výstavy TORTY & svet pečenia, ktorý sa bude konať v dňoch 16. až 18. mája. Záštitu nad výstavou prebral prezident Slovenského

Čítať ďalej →

13. Májová výstava studených mís a cukrárskych výrobkov

Prešovský klub SZKC, Stredsná Odborná škola obchodu a služieb SDH 3, primátor mesta Prešov si Vás dovoľujú pozvať na 13. Májovú výstavu studených mís a cukrárskych výrobkov Odovzdávanie a uloženie mís od 7:00 do 9:00 Výstava sa uskutoční v priestoroch PKO – Čierny orol, Prešov 7. mája 2014 v čase

Čítať ďalej →

Číňanom chutil bôčik s kapustou

Predstaviť čínskemu publiku gastronomickú tvár našej krajiny sa snažili v týždni slovenskej kuchyne pod názvom Taste of Slovakia šéfkuchári Peter Kiss z bratislavského U.F.O. a Braňo Križan z hotela Matyšák (a prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Organizoval ho Zastupiteľský úrad Slovenskej republiky v Pekingu v spolupráci s hotelom Swissôtel

Čítať ďalej →

Košický kuchár 2014

Košický klub SZKC, Spoločenský pavilón s.r.o. Košice, Hotelová akadémia Južná tr. Košice, SOŠ J. Bocatia Košice vyhlasujú súťaž Košický kuchár 2014 a I. JARNÚ GASTRONOMICKÚ VÝSTAVU JEDÁL A CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKOV a výstavu slávnostných tabúľ [symple_box color=“yellow“ text_align=“center“ width=“100%“ float=“none“] Hlavní sponzori súťaže: Zeleninári s.r.o., Ryba s.r.o. Košice [/symple_box] Prezentácia firiem:

Čítať ďalej →

Veľkonočný pozdrav

Všetkým členom, partnerom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, priaznivcom gastronómie a všetkým návštevníkom našej web stránky prajeme Príjemné prežitie veľkonočných sviatkov plných pohody a spokojnosti. Branislav Križan ~ prezident SZKC Zuzana Dúžeková ~ generálna tajomníčka SZKC

Čítať ďalej →

Žilinský klub sa úspešne prezentoval v Hradci

Gastro Hradec Vitana Cup 2014 19. ročník národnej súťaže kuchárskeho a cukrárskeho umenia s medzinárodnou účasťou Žilinský zväz kuchárov a cukrárov ma dôvod na dvojitú oslavu. Jeho členom sa podaril husársky kúsok. Po druhom roku od jeho narodenia jeho členovia získali prvé medzinárodné ocenenie a to hneď dva krát. Nakoľko

Čítať ďalej →

Gastro Hradec Vitana Cup 2014

Gastro Hradec Vitana Cup 2014 19. ročník národnej súťaže kuchárskeho a cukrárskeho umení s medzinárodnou účasťou Dovoľte, aby som sa Vám predstavil, volám sa Peter Krištof. Pracujem ako kuchár a obchodný kulinársky poradca pre Unilever Slovensko a zároveň som podpredsedom Prešovského klubu kuchárov a cukrárov v Prešove. V roku 2006

Čítať ďalej →

Prví akreditovaní hodnotiaci komisári pre národné súťaže

SZKC má prvých akreditovaných hodnotiacich komisárov pre národné súťaže na Slovensku! S cieľom neustále zvyšovať štandard kuchárskeho umenia a profesionality na Slovensku a zabezpečiť previazanie súťažných hodnotiacich kritérií Svetovej organizácie Worldchefs – WACS a súťažných hodnotiacich kritérií podľa ktorých sa bude hodnotiť na domácich gastronomických súťažiach na Slovensku, zorganizoval Slovenský

Čítať ďalej →
Žiadne aktuality