Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.
Členovia Tatranského klubu a ich partneri rozjasnili deň chorým detičkám

Členovia Tatranského klubu a ich partneri rozjasnili deň chorým detičkám

Vôňa palaciniek sa šírila   onkologickým oddelením Detskej fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici . Dvaja členovia Tatranského klubu SZKC , kuchári Karol Sklenár a Peter Bracho,spríjemnili a rozjasnili hospitalizovaným detičkám deň.  Urobili si spolu palacinkové popoludnie.Presnejšie  kuchári pripravili pre deti nevšedný kulinársky zážitok.  V kuchárskom oblečení zavítali na návštevu detskej onkológie Pripravili palacinky s lekvárom, nutelou, ovocným šalátom, aj so šľahačkou,  každý si mohol vybrať…
čítaj ďalej →
Veľkonočné želanie

Veľkonočné želanie

Veľká noc predo dvermi, ostaňte, chlapci, verní -i napriek dievčat kriku -dobrému svojmu zvyku. Dievčatám veľa vody a chlapcom málo škody! K novej jari veľa sily, aby ste vy dlho žili prajú Vojto ARTZ - prezident SZKC Zuzana Dúžeková - generálna tajomníčka SZKC
čítaj ďalej →
TOP CUKRÁR 2019 – Výsledky

TOP CUKRÁR 2019 – Výsledky

TOP cukrár  2019 - 7.ročník, Hotelová Akadémia Liptovský Mikuláš  Kategória junior  - 12 súťažných prác  1. Miesto - Veronika Fuková, Karin Juhaniaková  - SOŠ obchodu a služieb  Púchov, 97 bodov , zlato  2. Miesto - Gabriela Mišúrová - Hotelová akadémia Žilina, 90 bodov , zlato 3. Miesto - Annamária Kuchtová, Karolína Šurabová - SOŠ obchodu a služieb  Púchov, 88 bodov, striebro Lenka Krájňáková - Súkromná SOŠ Poprad – Veľká, 85…
čítaj ďalej →
Prezidenti európskych kuchárskych a cukrárskych zväzov sa zišli v belgickom Mechelene

Prezidenti európskych kuchárskych a cukrárskych zväzov sa zišli v belgickom Mechelene

Belgické mesto Mechelen, hostilo špičky  kuchárskych a cukrárskych asociácii z celej Európy. Práve tu, v srdci Flámska , sa po roku  opäť stretli, na Európskej prezidentskej  konferencii WACS 2019  prezidenti národných kuchárskych a cukrárskych  asociácii združených v svetovej organizácií kuchárskych spolkov – WACS – Worldchefs. Miesto konania organizátori vybrali  veľmi príznačne. Konferencia sa konala v dňoch 24. a 25. marca 2019 v regióne, ktorý sa počtom  97 reštauráciami s michelinovskými …
čítaj ďalej →
ŠKOLSKÁ VAREŠKA 2019

ŠKOLSKÁ VAREŠKA 2019

Prešovský klub kuchárov a cukrárov SZKC zorganizoval dňa 20.3.2019 1. ročník súťaže „ŠKOLSKÁ VAREŠKA 2019 “. Finálové kolo súťaže, ktoré bolo zorganizovaná v spolupráci s mestom Prešov, nad ktorou prevzala záštitu primátorka mesta Prešov Ing. Andrea Turčanová, a ktorá sa našej súťaže osobne zúčastnila. Do súťaže sa prihlásilo 28 súťažiacich, z ktorých odborná porota zložená z členov PKKaC a odbornej referentky pre zariadenia školského stravovania mesta…
čítaj ďalej →
V. ročník gastronomickej súťaže Banskobystrický CUP 2019

V. ročník gastronomickej súťaže Banskobystrický CUP 2019

Banskobystrický GASTRO CUP bude navždy spätý s menom svojho zakladateľa Jána Michnu. Už tradične k mesiacu marec v Banskej Bystrici patrí konanie gastronomickej súťaže Banskobystrický GASTRO CUP. Aj tento rok členovia Banskobystrického klubu SZKC veľmi úspešne zorganizovali už 5. ročník tejto súťaže, ktorá však od tohto ročníka ponesie aj prívlastok „Memoriál Jána Michnu“. Takto si všetci chceme uctiť pamiatku zakladateľa klubu aj…
čítaj ďalej →
Pozvánka na prezentáciu pece X-OVEN

Pozvánka na prezentáciu pece X-OVEN

SRDEČNE VÁS POZÝVAME NA PREZENTÁCIU UNIKÁTNEJ PECE NA DREVENÉ UHLIE X-OVEN, TEŠÍME SA NA VÁS! 22.3.2019 A-Z GASTRO SHOW ROOM, TATRANSKÁ 10, 974 11 BANSKÁ BYSTRICA Počet miest obmedzený pre si zarezervujte svoje miesto na tel. čísle 0948 77 30 30, alebo mailom na SK@PREMIUM-GASTRO.COM
čítaj ďalej →
Tatranský Kuchár 2019

Tatranský Kuchár 2019

Tatranský klub a SZKC vyhlasuje súťaž Tatranský Kuchár 2019 na deň 3.5. 2019 a XXVIII. JARNÚ GASTRONOMICKÚ VÝSTAVU JEDÁL A CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKOV. INFORMÁCIE 7.00 h Štart prvých súťažiacich finálového kola Tatranský Kuchár 2019 10.00 h Slávnostné otvorenie výstavy 10.30 – 14.30 h Sprievodné akcie 16.00 – 18.00 h Odovzdávanie cien a diplomov Súťaž je vyhlásená v troch kategóriách: I. kategória: Kuchár Senior -…
čítaj ďalej →
G.H. Vitana Cup 2019

G.H. Vitana Cup 2019

XXIV. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí, XIV. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů, IV. ročník Chuť Itálie 28. 3. 2019 v Kongresovém centru ALDIS v Hradci Králové. Akce otevřená pro návštěvníky od 9.30 – do 18.00 hod., velký sál se soutěžními exponáty otevřen od 10.30 hod. do 16.30 hod. Pořádá AKC ČR pobočka východní Čechy za podpory statutárního města…
čítaj ďalej →
Podporme spolu dobrú vec

Podporme spolu dobrú vec

3. súboj šéfkuchárov - benefičná akcia pre Centrum pre deti a rodiny Hotel koliba Gréta a jej executive chef Karol Sklenár Vás pozývajú 30.3.2019 na unikátnu gurmánsku a dobročinnú akciu: 3. súboj šéfkuchárov Benefičná akcia pre Centrum pre deti a rodiny spojená s OCHUTNÁVKOU VÍN, piva a grilovaných špecialít za doprovodu kapely C.R. BAND vás večerom bude sprevádzať moderátorka Danka Čapkovičová Vstupné:…
čítaj ďalej →