Staňte sa členom SZKC a využívajte zľavy na nákup zariadení a špeciálne ponuky. Zobraziť výhody →
Jazyk:

Aktuality

Kategórie
Archív

Spoločnosť Robot Coupe ponúka akciu pre odberateľov zo Slovenskej republiky – Krájač CL50

Krájač zeleniny model CL50 od spoločnosti Robot Coupe je najpredávanejším produktom vôbec. Z celej rady takmer 10-tich rôznych modelov krájačov, vyniká svojou použiteľnosťou pre širokú škálu zákazníkov. Jedným z tých, ktorí skutočne ocenia jeho výkonnosť a veľkú ponuku príslušenstva sú školské jedálne a zariadenia na verejné stravovanie. Stroj CL50 je

Čítať ďalej →

Po prvý krát v histórii bude mať Slovensko svoje zastúpenie na svetovom finále elitnej kulinárskej súťaže Global Chefs Challenge

Počas troch dní od 16. do 18. februára 2025 v talianskom Rimini súťažili najtalentovanejší kuchári a cukrári z celej Európy na “ Európskom Grand Prix 2025 / Global Chefs Challenge“ – európske regionálne semifinále Podujatie sa konalo počas Medzinárodného veľtrhu „Beer&Food Attraction“ na výstavisku Rimini Expo Centre. Stretli sa tu najzručnejší európski kulinárski

Čítať ďalej →

Brány úspešného 31. ročníka Medzinárodného veľtrhu DANUBIUS GASTRO 2025 sa zavreli

Počas troch dní od 30. januára do 01. februára 2025 , bolo Výstavisko Incheba EXPO Bratislava , dejiskom stretnutia domácich a zahraničných gastronómov, potravinárov a spoločnosti zaoberajúcich sa kuchynskou technológiou. Medzinárodný veľtrh gastronómie Danubius Gastro je najvýznamnejší gastronomický veľtrh na Slovensku, ktorý sa vyprofiloval na rozhodujúce podujatie vo svojom segmente. Je

Čítať ďalej →

Výsledky celoslovenského finálového kola súťaže Skills Slovakia v odbore kuchár 2024/2025

Súťažné tímy mali za úlohu , podľa vlastných originálnych receptúr , pripraviť 3 rovnaké porcie teplého alebo studeného predjedla 3 rovnaké porcie moderného inovatívneho teplého pokrmu s 2 prílohami a omáčkou Povinnou surovinou bol Zubáč veľkoústy a vedľajšou surovinou bola Smotana Elle Wire z produkcie spoločnosti Savencia Fromage & Dairy Liptovský Mikuláš Všetko v časovom limite 150

Čítať ďalej →

Gastro Liptov 2025

Tatransky klub SZKC a Hotelová akadémia Litovský Mikuláš vyhlasujú prvý ročník súťaže GASTRO LIPTOV. Termín súťaže: 20. marca 2025 Miesto konania súťaže: Hotelová akadémia Liptovský Mikuláš Prihlášky je potrebné zaslať: najneskôr do 04. 03.2025 Veríme, že Vás táto súťaž zaujme a tešíme sa na hojnú účasť. Príloha na stiahnutie: Gastro

Čítať ďalej →

Svetové finále Bocuse d’Or už 26. a 27. januára 2025 vo francúzskom Lyone!

Mekka svetovej gastronómie na európskom kontinente opäť ožije koncom januára. Bude sa privoniavať, degustovať a hodnotiť. Tentoraz to však bude o niečo iné. Prvýkrát sa do najprestížnejšej kuchárskej súťaže na svete zapoja aj Slováci.  Náš tím v zložení Marek Minarič, Márk Janák a Peter Vajgel sa v marci 2024 úspešne prebojovali do prvej desiatky, čím

Čítať ďalej →

Vianočný pozdrav

S príchodom vianočného obdobia prichádza aj čas vďačnosti voči tým, vďaka ktorým mohol byť uplynulý rok úspechom. A tak v duchu Vianoc ……. Ďakujeme a prajeme Vám príjemné prežitie sviatkov as šťastný nový rok 2025.   Vojtech Artz a Zuzana Dúžeková

Čítať ďalej →

Bankobystrický GASTRO CUP 2024

V piatok 29. novembra 2024 sa v Banskej Bystrici v priestoroch hotela Národný dom, konal už 8. ročník celoslovenskej súťaže „Banskobystrický GASTRO CUP 2024 – Memoriál Jána Michnu“. Súťažilo sa v troch kategóriách: kuchár junior cukrár kuchár senior a Majster odbornej výchovy. Odborné komisie zložené z hodnotiteľov certifikovaných podľa pravidiel

Čítať ďalej →
Žiadne aktuality