Staň sa členom SZKC využívaj všetky výhody členstva! Zľavy na nákup zariadení, špeciálne ponuky, akcie, prednášky, semináre, školenia a iné.
Vianočné prianie 2019

Vianočné prianie 2019

Na Vianoce, keď svet stíchne, nech Vám anjel pokoj vdýchne, zdravie, lásku, posilu a to nielen na chvíľu, ale taktiež v Novom roku, nech Vás vedie v každom kroku! Krásne Vianoce a šťastný Nový rok 2020, v ňom pohodu, dobroprajnosť a radosť zo života prajeme všetkým členom SZKC, priaznivcom gastronómie a návštevníkom našej web stránky.
čítaj ďalej →
Výstava SIGEP2020 ponúka zájazd pre odbornú verejnosť

Výstava SIGEP2020 ponúka zájazd pre odbornú verejnosť

SIGEP The sweetest business experience, Najsladšie obchodné skúsenosti Dátum: 18. – 22. jan. 2020 Miesto: Rimini Fiera, Expo Center Italy Odvetia: Zmrzlina,zákusky,Čokoláda,Pekárenské výrobky,Káva Rozloha: 129.000 m2 /výstavná plocha 2018 Návštevnosť: 168.814 osôb Zahraničný: 30.711 osôb /navštevníkov/ Počet vystavovateľov: 1250 firiem a spoločnosti Cenová ponuka zájazdu, 17.-21. jan. 2020 Cena na osobu a pobyt: 389,00 euro V cene je zahrnuté: Hotel…
čítaj ďalej →
Predstavujeme nového paratnera SZKC – GP Initium Novum s.r.o.

Predstavujeme nového paratnera SZKC – GP Initium Novum s.r.o.

Vážení členovia, kolegovia, priatelia, 
s potešením oznamujeme, že od 1. januára 2020 sa novým partnerom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov stala spoločnosť GP Initium Novum s. r. o so sídlom v Nitre. Spoločnosť prichádza s ponukou, ktorá výrazne dopĺňa mozaiku zdravých surovín. prináša na slovenský trh potravín celosvetovo známu a pre zdravie veľmi prospešnú surovinu „Divoká ryža “ alebo „Indiánska ryža“. Je…
čítaj ďalej →
Poznáme finalistov súťaže Skills Slovakia Junior GASTRO METRO CUP 2019/2020

Poznáme finalistov súťaže Skills Slovakia Junior GASTRO METRO CUP 2019/2020

Realizátorom 9. ročníka súťaže v odborných zručnostiach SKILLS SLOVAKIA - Gastro Junior METRO CUP 2018/2019, ktorý v zmysle Smernice Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky č. 23/2017 o súťažiach, vyhlásilo Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR je opäť Slovenský zväz kuchárov a cukrárov. Odborným gestorom a spoluorganizátorom súťaže je Štátny inštitút odborného vzdelávania. Do tohto ročníka súťaže sa prihlásilo celkom 20 súťažiacich z 19 stredných…
čítaj ďalej →
Vyhlásenie súťaže Poézia v Gastronómii 2020

Vyhlásenie súťaže Poézia v Gastronómii 2020

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou Vojta ARTZA – prezidenta SZKC vyhlasuje 21. ročník súťažnej výstavy Poézia v gastronómii 2020. Súťaž je vyhlásená pre nasledovné kategórie: kuchár senior kuchár junior cukrár senior cukrár junior zvláštna cukrárska kategória: Artistika Termín konania: 24. januára 2020 od 9,00 do 17,00 hod. Podmienky účasti sú…
čítaj ďalej →
Vyhlásenie súťaže  Danubius GASTRO DEBIC CUP 2020

Vyhlásenie súťaže Danubius GASTRO DEBIC CUP 2020

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou pána Vojta ARTZA – prezidenta SZKC vyhlasuje 12. ročník Danubius GASTRO DEBIC CUP 2020 – súťaže v pečení naživo. Súťaž je vyhlásená pre nasledovné kategórie: cukrár senior cukrár junior Časový harmonogram súťaží bol stanovený nasledovne: 24. januára 2020 od 09:00 – 17:00 – cukrári juniori aj…
čítaj ďalej →
CARVING CUP SLOVAKIA 2020

CARVING CUP SLOVAKIA 2020

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v spolupráci s hlavným partnerom súťaže Czech carving studiom ,  partnermi a sponzorskými organizáciami a pod záštitou pána  Vojta Artza – prezidenta SZKC vyhlasuje CARVING CUP SLOVAKIA 2020.  odborný garant:  Luděk Procházka – CZECH CARVING STUDIO spolugarant: CZECH – SLOVAK CARVING TEAM  Súťaž je vyhlásená pre nasledovné kategórie: Kategória A– vopred pripravené kompozície a výrobky – VOĽNÁ TÉMA Kategória…
čítaj ďalej →
Poznáme víťazov 8. ročníka súťaže Žilinská gastronomická jeseň 2019

Poznáme víťazov 8. ročníka súťaže Žilinská gastronomická jeseň 2019

V žilinskom hoteli SLOVAKIA sa 8. novembra 2019 konal už 8. ročník tejto súťaže. A bol to ročník opäť veľmi úspešný. Sily a odborné zručnosti si do nej prišlo zmerať až 36 súťažiacich, ktorí súťažili v kategóriách. Teplá kuchyňa, studená kuchyňa cukrár a príprava domáceho chleba. Naozaj sa bolo na čo pozerať. Účastníci aj návštevníci zažili pekné chvíle a mohli…
čítaj ďalej →
Slovenský zväz kuchárov a  oslávil Medzinárodný deň kuchárov 2019 v spoločnosti deti zo Základnej školy na Mudroňovej ul. v Bratislave

Slovenský zväz kuchárov a oslávil Medzinárodný deň kuchárov 2019 v spoločnosti deti zo Základnej školy na Mudroňovej ul. v Bratislave

Každý rok 20. októbra členovia Svetovej asociácie kuchárskych zväzov - Worldchefs – WACS po celom svete oslavujú Medzinárodný deň kuchárov. Tento významný deň ide ruka v ruke s propagáciou kuchárskej a cukrárskej profesie, vyjadrením hrdosti na povolanie kuchára a cukrára, ale najmä s témou roka. Opäť sa oslavovalo po celom svete. Slovenský zväz kuchárov a cukrárov, ktorý v spolupráci so…
čítaj ďalej →
Medzinárodný veľtrh FOR GASTRO & HOTEL 2019

Medzinárodný veľtrh FOR GASTRO & HOTEL 2019

V dňoch 10. – 13. októbra 2019 sa vo Veľtržnom areáli v Prahe – Letňanoch konal už 9. ročník Medzinárodného veľtrhu hotelového a reštauračného zariadenia , potravinárstva a gastronómie FOR GASTRO & HOTEL 2018, na ktorom sa zúčastnila aj generálna tajomníčka SZKC Zuzana Dúžeková.. Pre tých, ktorí veľtrh nenavštívili, alebo ho zatiaľ nepoznajú prinášame o ňom krátku informáciu.. Tento je veľtrh zameraný predovšetkým na kontraktačné…
čítaj ďalej →