Vagasi Academy GB prichádza s ponukou veľmi zaujímavej prednášky pre odbor cukrár

Vagasi Academy GB prichádza s ponukou veľmi zaujímavej prednášky pre odbor cukrár

Sme jediným miestom mimo Japonska, ktoré poskytuje vzdelávanie v oblasti japonského „cukrárstva“ pre profesionálov i amatérov. Od roku 2018 i mimo územie Velkej Británie. Dňa 16.10.2018 medzi 15. hod až 17.hodna adrese Súkenická 4, Bratislava v budove Apollo klub sa bude konať historicky prvá odborná prednáška na tému japonských zákuskov wagashi. Predmetom odbornej prednášky bude: história japonského cukrárstva, vysvetlenie pojmu…
čítaj ďalej →
Foto z natáčania Tajomstvo mojej kuchyne – Vojto Artz

Foto z natáčania Tajomstvo mojej kuchyne – Vojto Artz

Ako sme už avizovali, Kamila Magálová vo svojej relácii  "Tajomstvo mojej kuchyne privíta  nového hosťa - prezidenta SZKC  a šéfkuchára spoločnosti METRO Cash & Carry Vojta Artza. V relácii odvysielanej 9.9. 2018 sa Vojto prezentoval ako špecialista na molekulárnu kuchyňu. Už 7. októbra  2018  môžete prezidenta SZKC Vojta Artza  opäť vidieť v tejto relácii na  RTVS. Teraz  Vojto odprezentuje svoje…
čítaj ďalej →
Ďalší ročník stretnutia gastronómov v Banskej Bystrici  – GASTRO SHOW 2018 opäť úspešný

Ďalší ročník stretnutia gastronómov v Banskej Bystrici – GASTRO SHOW 2018 opäť úspešný

Spoločnosť  AZ GASTRO s. .r o  Banská Bystrica, člen Banskobystrického klubu SZKC v spolupráci so Slovenským zväzom kuchárov a cukrárov  a partnerskými organizáciami FAGOR GASTRO  CZ, s.r.o a PRÉMIUM GASTRO, zorganizovala v piatok 28. septembra 2018 - 3. ročník stretnutia gastronómov v Banskej Bystrici GASTRO SHOW 2018. Stretnutie, na ktorom sa zúčastnili  gastronómovia zo Slovenska aj z Českej republiky sa nieslo v duchu nových trendov, inšpirácie, predstavenia exkluzívnych…
čítaj ďalej →
GASTRONOMY SLOVAKIA – 5. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia 

GASTRONOMY SLOVAKIA – 5. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia 

GASTRONOMY SLOVAKIA - 5. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia   15.10.2018 od 10:00,Refinery Gallery, Bratislava, Vlčie hrdlo REZERVUJTE SI TENTO DÁTUM. Na najprestížnejšiu kulinársku udalosť roka na Slovensku – jedinečnú pre jej živé vystúpenia michelínovýchšéfkuchárov z celej Európy a workshopy odborníkov HoReCa segmentu. Určená je všetkým majiteľom, riaditeľom, F&B manažérom , šéfkuchárom , someliérom či cukrárom hotelov , reštaurácií a aj malých penzińov.…
čítaj ďalej →
Vojto Artz odhaľuje svoje gastronomické tajomstvá väčšiemu počtu divákov

Vojto Artz odhaľuje svoje gastronomické tajomstvá väčšiemu počtu divákov

Kuchárske nápady Vojta Artza, ktorý je šéfkuchárom METRO a zároveň prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, si diváci môžu pozrieť v ďalšej televíznej relácii. Okrem Telerána na Markíze sa objaví aj v niekoľkých častiach relácie Tajomstvo mojej kuchyne na RTVS. Herečka Kamila Magálová a šéfkuchár Pavel Pospíšil v tejto relácii predstavujú svoje obľúbené recepty, ale aj recepty svojich priateľov, známych osobností či hostí z radov divákov a profesionálnych…
čítaj ďalej →
Oslavu podnikania budú sprevádzať aj diskusie o nábore zamestnancov a zero waste

Oslavu podnikania budú sprevádzať aj diskusie o nábore zamestnancov a zero waste

Súčasťou tohtoročných osláv podnikania nebudú iba špeciálne akcie, ktoré si pripravia stovky podnikateľov na celom Slovensku. Sprevádzať ich budú aj vzdelávacie podujatia, na ktorých budú odborníci diskutovať o výzvach pri prijímaní zamestnancov, čoraz atraktívnejšej zero waste filozofii či o online marketingu. Už čoskoro – 9. októbra – sa bude konať Deň súkromného podnikania, ktorého cieľom je oceniť a podporiť prácu všetkých podnikateľov. V tento…
čítaj ďalej →
GASTRO SHOW 2018

GASTRO SHOW 2018

Spoločnosť AZ - Gastro Banská bystrica, člen Banskobystrického klubu SZKC Vás pozýva na 3. ročník "Stretnutia gastronómov", ktoré sa bude konať 28. septembra 2018 v Banskej Bystrici.
čítaj ďalej →
Príspevok pre Maxíka Michnu

Príspevok pre Maxíka Michnu

Vážení priatelia, po pohrebe nášho kolegu Janka Michnu sme sa stretli, aby sme si Janka ešte krátko pripomenuli a pospomínali na spoločne prežité chvíle. Pritom sa nedalo nespomenúť, že tu po sebe zanechal päťročného synčeka Maxíka, pre ktorého chystal úplne iný osud. Milovaného ocka Maxíkovi nahradiť nevieme, ale mohli by sme pomôcť aspoň troška uľahčiť mu život. Už na stretnutí člen…
čítaj ďalej →
Pozvánka Big Green Egg Slovensko

Pozvánka Big Green Egg Slovensko

Big Green Egg Slovensko s.r.o. Vás pozýva na 1.Sympózium Big Green Egg , ktoré sa bude konať pri príležitosti 15.výročia dodania prvého kusa  grilu Big  EGG na Slovensko 2.10.2018 od 8:30 v Stodole Hotela koliba Gréta, Liptovská Sielnica. Pozývame všetkých nadšencov modernej gastronómie, aby prišli a  videli na vlastné oči, čo všetko dokáže zelené vajíčko. Sprievodný program je taktiež zaujímavý Bližšie…
čítaj ďalej →
Slovenčina Slovenčina English English