Majster palacinka 2016

Majster palacinka 2016

Tatranský klub kuchárov a cukrárov SZKC pod záštitou Spojenej školy Scota Viatora 8 Ružomberok, organizujú 8.11.2016 7. ročník celoslovenskej súťaže "MAJSTER PALACINKA" Srdečne Vás na túto súťaž pozývame! Príloha na stiahnutie: Propozície súťaže a pihláška
čítaj ďalej →
Pozvánka na prezentáciu spoločností Accom Slovakia a Debic

Pozvánka na prezentáciu spoločností Accom Slovakia a Debic

Partnerské spoločnosti SZKC Accom Slovakia a Debic organizujú prezentáciu svojich výrobkov, a zároveň stretnutie s belgickým šéfkuchárov Brunom Van Vaerenberghom, ktorý bude prakticky predvádzať ich použitie. Stretnutie bude spojené s degustáciou. Prezentácia sa bude konať 19. 10. 2016 v hoteli Astrium Laus v Leviciach, účasť na prezentácii vrelo odporúčame. Prihlásiť sa možno do 14. 10.2016 prostredníctvom e—mailu: hroudna@accom.sk
čítaj ďalej →
Pozvánka – Memoriál R. Kmeťa

Pozvánka – Memoriál R. Kmeťa

Bratislavský klub SZKC a Telovýchovná jednota Jarovce usporadúvajú: 8. ročník súťaže vo varení gulášu - Memoriál Róberta Kmeťa Kedy: 15. 10. 2016 od 10,00 hodiny Kde: Areál Telovýchovnej jednoty Jarovce Príloha na stiahnutie: Pozvánka
čítaj ďalej →
Zmena adresy sídla centrály SZKC

Zmena adresy sídla centrály SZKC

Oznamujeme zmenu sídla Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Centrála Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov (SZKC) sa dňom 1. októbra 2016 presťahuje na novú adresu a tým zároveň aj mení svoje sídlo. V súvislosti s tým od 1. októbra 2016 nastane zmena v sídle aj v korešpondenčnej adrese SZKC: Slovenský zväz kuchárov a cukrárov Gorkého 10 811 01 Bratislava 1 Dávame…
čítaj ďalej →
Pozornosť je sústredená na ozdravenie výživy detí a mládeže

Pozornosť je sústredená na ozdravenie výživy detí a mládeže

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov,  pod osobnou záštitou ministra Prof. Ing. Petra Plavčana, CSc, zorganizoval na prelome mesiacov august a september 2016 už piatu sériu odborných seminárov určených pre vedúcich zamestnancov zariadení školského stravovania a ich zriaďovateľov v 8 krajoch Slovenska. Nie je snáď nič dôležitejšie ako zdravie detí. Jeho základy sa kladú počas dospievania. To čo sa v tomto období zanedbá, to sa zväčša…
čítaj ďalej →
Pozvánka na odborný seminár Catering 1

Pozvánka na odborný seminár Catering 1

Organizácia spoločenskej udalosti, či už ide o menšiu rodinnú oslavu alebo veľkú firemnú párty predstavuje zložitú mozaiku zloženú z mnohých dielikov, ktoré do seba musia zapadať, aby vytvorili požadovaný celok. Aby bol výsledok dokonalý nesmie chýbať ani jediný dielik. Pripravovaný seminár prináša konkrétne a základné informácie i rady na to, aby ste prípravu takejto akcie zvládli k spokojnosti klientovej i…
čítaj ďalej →
Vyhodnotenie Špica guľáš 2016

Vyhodnotenie Špica guľáš 2016

Tatranský klub kuchárov a cukrárov usporiadal už 17. ročník špica guľáš pri hoteli Autis. Na ktorom bolo zaujímavé zloženie účastníkov, prišli profesionáli, žiaci a aj amatérsky nadšenci, od Michaloviec až po Púchov v počte 17 tímov. Počasie bolo úžasné a nadšenie účastníkov taktiež. Už dnes sa informovali o ďalšom ročníku. Všetkým pekne ďakujeme, obzvlášť kolegom v porote a všetkým ktorý…
čítaj ďalej →
Vyhlásenie súťaže Majster kuchár SR 2016/2017

Vyhlásenie súťaže Majster kuchár SR 2016/2017

Slovenský zväz kuchárov a cukrárov vyhlasuje súťaž MAJSTER KUCHÁR 2016/2017, ktorá je určená profesionálnym kuchárom. Generálnym partnerom súťaže je spoločnosť METRO Cash & Carry Slovakia sro. Partnermi súťaže sú: Incheba a.s Bratislava, Bidvest Slovensko s. r. o, Nové mesto nad Váhom, spoločnosť Sola Switzerland EU Nitra, spoločnosť ACCOM Slovakia s.r.o, Šamorín, Tescoma s. r. o Púchov. Mediány partner: GASTRO –…
čítaj ďalej →
Gastronomy Slovakia 2016

Gastronomy Slovakia 2016

Dávame do pozornosti 3. ročník úspešného odborného HoReCa sympózia, ktoré organizuje pán Radoslav Nackin, riaditeľ Gurmán Festivalov a vydávateľ "Gurmán na Slovensku". 17.10.2016 Refinery Gallery, Bratislava, Vlčie hrdlo 2222 Sympózium je určené všetkým majiteľom, riaditeľom, F&B manažérom, šéfkuchárom, someliérom či cukrárom hotelov, reštaurácií a aj malých penziónov. Dodávateľov služieb, výrobcov, odborných učiteľov ale aj fanúšikov kulinárstva a novinárov z gastronómie.…
čítaj ďalej →
Slovenčina Slovenčina English English