Informácie o kurze v prílohe na stiahnutie.
- 28. októbra 2015
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Čas na grilovanie
Viac info: https://www.metro.sk/grilovanie
-
METRO KUCHÁRSKY PÄŤBOJ súťaž zručností kuchárov juniorov
Posledné dva roky neboli pre nikoho z nás jednoduché. Pandémia COVID 19 sa negatívne prejavila…
-
Vyhlásenie súťaže Bocuse d’Or Slovakia 2023
Vážená kolegyňa, vážený kolega, Keď sa povie Bocuse d'Or , všetci, ktorí sa v gastronómii pohybujú…
-
Majster palacinka 2017 – Výsledky
Spojená Škola Scota Viatora, pod záštitou Tatranského klubu SZKC, ako člen Tatranského klubu SZKC usporiadala…
-
Osobné stretnutie generálnej tajomníčky SZKC a ministra školstva, vedy, výskumu a športu SR
Požiadavky na vedomosti a zručnosti gastronomických odborníkov sa neustále a rýchlo menia. Kuchár, či cukrár, ale…
-
SEMINÁRE MŠVVaŠ SR 2015
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov už po štvrtý krát organizoval odborné semináre pre metodikov a vedúcich…
-
Ponuka práce – Reštaurácia Treeclub Bar & Restaurant v Smoleniciach
Reštaurácia Treeclub Bar & Restaurant v Smoleniciach príjme do svojho tímu talentovaného kreatívneho kolegu, ktorý…
-
Veľkonočné prianie 2024
Vážení priatelia, Keďže je to v našej moci, tak Vám prajeme k Veľkej noci, lásku, šťastie,…
-
Gastronomy Slovakia – 6. ročník sympózia
GASTRONOMY SLOVAKIA - 6. ročník medzinárodného odborného HoReCa sympózia - 21.10.2019, Refinery Gallery, Bratislava, Vlčie…