Informácie o kurze v prílohe na stiahnutie.
- 28. októbra 2015
- SZKC
Podobné články v kategórii Aktuality
-
Veľkonočné želanie
Veľká noc predo dvermi, ostaňte, chlapci, verní -i napriek dievčat kriku -dobrému svojmu zvyku. Dievčatám…
-
Dnes kuchári celého sveta oslavujú svoj sviatok – Medzinárodný deň kuchárov – INTERNATIONAL CHEFS DAY 2022
Každý rok 20. októbra oslavujeme Medzinárodný deň kuchárov. Profesia kuchára je jednou z najstarších na svete…
-
Po 27 rokoch SZKC mení svoje logo
Po 27 rokoch Slovenský zväz kuchárov a cukrárov mení svoje logo. K tomuto rozhodnutiu sme dospeli z viacerých…
-
Smútočná správa „za Ivanom Kopčákom“
Vážení kolegovia, členovia SZKC, Veľmi bolestne sa nás dotkla smutná správa , že v stredu 25.…
-
Nový COVID AUTOMAT
Vláda Slovenskej republiky 12. mája 2021 schválila nový COVID AUTOMAT aj napriek odôvodneným požiadavkám zainteresovaných…
-
Číňanom chutil bôčik s kapustou
Predstaviť čínskemu publiku gastronomickú tvár našej krajiny sa snažili v týždni slovenskej kuchyne pod názvom…
-
SEMINÁR – Príprava na kuchárske a cukrárske súťaže podľa pravidiel WACS
Chcete čo najlepšie uspieť na gastronomických súťažiach? V tom prípade predpokladáme, že by Vás mohla…
-
Tatranský klub usporiadal už 18-ty ročník populárnej akcie – Špica guláš
Tento rok nás počasie prekvapilo a skúšalo odolnosť súťažiacich ako sú sa popasovať aj v…
-
Pozornosť je sústredená na ozdravenie výživy detí a mládeže
Slovenský zväz kuchárov a cukrárov, pod osobnou záštitou ministra Prof. Ing. Petra Plavčana, CSc, zorganizoval na…